190881-Vanzare apartamente in bloc nou, Floresti, Cluj

  • 2
  • 3

ID oferta : 190881

De Vanzare 103.000. Euro - Ansambluri rezidentiale, Apartamente 2 Camere, Apartamente 3 Camere
53 mp 2 Camere 1 Bai
 
 Add to Favorites
Printeaza

Agentia Imobiliara Ancuta va prezinta un ansamblu rezidential nou, construit de un dezvoltator cu experienta in piata imobiliara.

Acesta este amplasat in partea de vest a orasului Cluj-Napoca.In proximitatea ansamblului, se regaseste mall-ul VIVO; hypermarketurile Carrefour, Kaufland, Cora; scoli; gradinite si mijloace de transport in comun.

Ansamblul va oferi spatii verzi generoase, amenajate modern, cu bun gust.Regimul de inaltime al imobilului  P+5+Etaj Retras, ofera pe langa siguranta si avantajul locuirii intr-o comunitate, intr-o zona in plina dezvoltare.

Complexul rezidential este gandit si conceput pentru a oferi atat confortul unei locuinte noi, cat si o varietate de modele de apartamente care sa vina in intampinarea nevoilor tale.Acesta dispune de apartamente cu 2 si 3 camere, cu suprafete cuprinse intre 56 mp si 66 mp.Pe langa suprafata utila din apartamente, acestea dispun si de terase generoase, cea mai mica fiind de 16 mp.

Se vand la stadiul de semifinisat.

Pentru mai multe informatii legate de disponibilitatea apartamentelor, detalii legate de pret si modalitatile de plata acceptate, nu ezitati sa ne contactati!

Pozitionare pe harta

Proprietati similare